vineri, august 27, 2010

Cum iti alegi data nuntii ???

Cum iti alegi data nuntii? Iata cateva sfaturi pentru a alege data perfecta.

Simbolism

Cat de romantic ar fi sa va casatoriti in data cand v-ati cunoscut, in data cand ati devenit oficial un cuplu sau de aniversarea bunicilor vostri? Unele culturi folosesc metode traditionale pentru a alege data nuntii - familiile japoneze folosesc koyomi, un vechi calendar astrologic, pentru a alege cea mai buna zi a nuntii, in timp ce vechii greci observau intestinele de animale.

Anotimpul

Vremea nu numai ca-ti influenteaza stilul nuntii si locatia, dar poate stabilit si o cu totul diferita atmosfera. Daca afara ninge sau sunt 40 de grade, oamenii se vor purta diferit. Ia in considerarea personalitatea voastra, apoi alege o anotimpul. Persoanele vesele, carora nu le pasa daca au transpirat putin in timpul dansului li se potriveste vara. Magia sarbatorilor, ninsoarea si opulenta se potivestecu iarna. Culorile bogate, nostalgia si vinul merg toamna iar prospetimea, pastelurile si buchetul de ghiocei merg primavara.

Pretul

Bugetul poate afecta data nuntii. In iunie, august si septembrie sunt cele mai populare luni pentru nunti, deci preturile sunt mai mari. Dar daca-ti faci nunta in ianuarie, aprilie sau noiembrie, pretul va fi mai mic, pentru ca nu se vor gasi alte 20 de cupluri care sa ridice pretul oferind mai mult. Si nuntile duminica sunt mai ieftine.

Zile in care nu se tin nunti

In zilele de post si zilele praznicelor imparatesti nu se fac nunti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu