luni, iulie 19, 2010

De ce ai nevoie de un COORDONATOR DE EVENIMENTE???


Ca orice viitoare mireasa,sau viitor mire, iti doresti o nunta perfecta, dar pentru asta trebuie sa ai mereu grija la ce organizator de evenimente apelezi. Inainte de a face o alegere este bine sa stii care sunt atributiile unui coordonator de evenimente sau maestru de ceremonii sau event planner. Si vei afla si de ce e obligatoriu sa il alegi pe cel mai profesionist. Un excelent Organizator de evenimente trebuie sa fie creativ, bun negociator si proactiv. Abilitatile organizatorice sunt obligatorii, pentru ca un asemenea job presupune demersuri inaintea, in timpul si dupa eveniment (clienti, furnizori, locatie, catering, decor, sonorizare, transmiterea de oferte, actualizarea bazei de date). Pe langa activitatile de gestionare a unui eveniment, in lista de responsabilitati sunt si acelea de promovare, aici fiind implicata creativitatea. Organizatorul de evenimente face, de asemenea, multa munca de "client service" – de aceea abilitati precum negociere, proactivitate si raspundere ii sunt necesare
In primul rand, organizatorul de evenimente ofera consiliere viitorilor miri in privinta locatiei si a eventualilor co-organizatori. Viziteaza impreuna cu tine locatia unde se va desfasura evenimentul si stabileste decorurile principale (materiale, flori si modele de la care se va pleca in crearea decoratiunilor finale).
Detaliile conteaza
Un organizator de evenimente va tine cont de toate detaliile ce tin de nunta ta. Iata mai jos cateva din activitatile pe care trebuie sa le poata puna la dispozitie echipa care se ocupa de cea mai frumoasa zi din viata ta. Eu vă pot ghida paşii de-a lungul întregului proces de planificare a nunţii, am sa fiu alături de voi la fiecare pas. La începutul fiecărei etape, eu vă voi da detalii amănunţite şi sfaturi pentru a vă ajuta. Dupa aceea totul rămâne la atitudinea d-voastră...
Vă indrum in stabilirea celui mai bun program in derularea episoadelor specifice nunţii dumneavoastre, vă voi ajuta in cazul in care doriţi să condimentaţi petrecerea cu momente tradiţionale, dansuri, diferite momente artistice.
Majoritatea oamenilor sunt foarte ocupaţi cu responsabilităţile zilnice, personale şi profesionale. Daca pe langa acestea mai adaugam in ecuatie si organizarea unei nunti, petreceri, cocktail, diferite evenimente pe cont propriu, calatoria care ar trebui sa fie romantica pana in ziua cea mare, se poate transforma intr-un calvar. De aceea, eu, va ofer servicii complete sau parţiale de design, planificare şi management al evenimentului, oferindu-va posibilitatea de a alege nivelul de implicare care vi se potriveşte cel mai bine.
Este şansa dumneavoastră de a trăi cele mai frumoase momente, fie ca e vorba de nuntă, botez, cocktail, conferintă sau alt tip de eveniment in interior sau in aer liber,o echipă exceptională vă stă la dispoziţie pentru a asigura succesul deplin al actiunii.
Aducem tot timpul ceva in plus calităţii serviciilor pe care le oferim, ţinta finală fiind de a lua de pe umerii clienţilor intreaga greutate a organizarii unui eveniment de anvergura.

Aranjarea salii in care are loc evenimentul: decorarea meselor, a salii, a ceremoniei de intampinare, a aleilor, a masinilor, a teraselor, scarilor sau a unor parti speciale ale locatiei (de exemplu masa mirilor).
Decorarea, in vederea slujbei religioase, a bisericii, a catedralei sau amenajarea unui altar in aer liber pentru acest scop.
Aranjamente cu decoratiuni speciale in functie de tema aleasa (flori de camp sau decoratiuni marine, lumanari sau cristale, decor medieval sau vintage sau rustic, petrecere centrata pe o anumita culoare predominanta: alb, verde, roz, ciocolatiu, auriu, lila etc. sau centrata pe un anotimp).
Aranjamente si decoratiuni din fructe, fantani de ciocolata sau de sampanie, porumbei, marturii pentru participantii la eveniment.
Furnizarea de aranjamente speciale din flori: buchete, lumanari de cununie sau de botez, aranjamente florale pentru decorarea masinilor, cocarde, aranjamente speciale pentru cristelnita de botez, alte tipuri de aranjamente florale speciale: cosuri sau buchete pentru diverse ocazii.
Recomandarea fotografilor, a cameramanilor, a celor ce se vor ocupa de sunet, lumini, jocuri de lasere, artificii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu